Diensten & Producten

Voor alle Diensten & Producten van VD Websolutions is maatwerk tegen een vooraf afgesproken vaste prijs de standaard.

Webdesign

Het ontwikkelen van de layout van een nieuwe website op basis van uw wensen. Het is ook mogelijk om de website te ontwikkelen op basis van uw huisstijl, visitekaartjes of een aangeleverd ontwerp. Meer lezen over webdesign.

Content Management Systemen

Met een Content Management Systeem (CMS) is een website gemakkelijk te onderhouden. Een nieuwe pagina aanmaken, teksten aanpassen of een foto van uw nieuwste product plaatsen, het is allemaal mogelijk met het WordPress Content Management Systeem. 

Webwinkels

Als u toch een website laat maken dan is het maar een kleine stap om hier een webwinkel aan toe te voegen. VD Websolutions maakt de webwinkel geheel op maat en kan deze zowel aan bestaande websites toevoegen als voor nieuwe websites ontwikkelen.  Meer lezen over Webwinkels.

WordPress

VD Websolutions heeft zeer veel ervaring met WordPress en kan u assisteren en adviseren bij het gebruik van WordPress als Content Management Systeem. Meer lezen over de WordPress mogelijkheden.

Samenwerking en tijdelijke versterking

VD Websolutions werkt ook regelmatig samen met grafisch designers om de technische kant van een website voor hen te realiseren.

Hosting

U kunt uw WordPress website geheel zelf hosten en onderhouden. In de praktijk blijkt echter dat veel klanten van VD Websolutions hun website liever laten hosten. U werkt dan altijd met de laatste WordPress versie en u kunt altijd bij VD Websolutions terecht voor advies of hulp met uw website. Voor meer informatie kunt u de website van X2 Hosting bezoeken. Klanten van VD Websolutions krijgen bij X2 Hosting 33% korting op de hosting tarieven.