Webdesign

Een website die speciaal voor u ontworpen wordt en perfect aansluit bij uw wensen, doelgroep, huisstijl en uw diensten of producten. Met VD Websolutions is vrijwel alles mogelijk doordat de website van A tot Z zelf ontwikkeld wordt. 

Maatwerk

Maatwerk is standaard voor VD Websolutions en dat biedt u vele voordelen. Doordat elke website op maat ontwikkeld wordt is hier zeer veel ervaring in opgebouwd en kan dit uitermate efficiënt gebeuren. U krijgt precies wat u nodig heeft en u betaalt dan ook niet voor allerlei extra’s die u toch niet zal gebruiken.

Er zal voor aanvang van het project en tijdens de ontwikkeling uitgebreid contact zijn over uw wensen en verwachtingen. Uw website wordt tijdens het ontwikkelen op een tijdelijke domeinnaam geplaatst waardoor u de voortgang gemakkelijk kan volgen en indien nodig kan bijsturen.

Gebruiksvriendelijk

Een website moet gebruiksvriendelijk zijn. Niet alleen voor uw bezoekers maar ook voor u! VD Websolutions vindt dan ook dat u zelf in staat moet zijn om uw website actueel te houden. Hiervoor ontwikkelt VD Websolutions de websites zodanig dat deze met WordPress als CMS (Content Management Systeem) te onderhouden zijn.

Dit lijkt in het begin misschien een beetje eng, maar na een korte instructie van VD Websolutions kan iedereen overweg met het CMS. U bent dan niet meer afhankelijk van uw webdesigner voor het aanpassen van de pagina’s en u kunt op elk moment en overal aanpassingen doorvoeren. VD Websolutions staat natuurlijk wel voor u klaar als u vragen heeft of als er toch iets mis gaat.

Strenge kwaliteitseisen

De XHTML en CSS van alle websites die door VD Websolutions worden opgeleverd zijn 100% foutvrij. Dit wordt gecontroleerd met de validators van het World Wide Web Consortium, ook wel w3c genoemd. Uw website wordt ook gecontroleerd in diverse browsers en een goede werking van de website wordt gegarandeerd in de meest voorkomende browsers:

  • Internet Explorer 7
  • Internet Explorer 8
  • Mozilla firefox
  • Google Chrome
  • Safari

Ook als er binnen een jaar na oplevering nog problemen worden ontdekt zal VD Websolutions die onder garantie voor u oplossen.