WordPress

WordPress wordt door VD Websolutions regelmatig ingezet als Content Management Systeem waardoor VD Websolutions zeer veel ervaring heeft opgedaan met WordPress. Als u specifieke WordPress vraagstukken heeft dan kan VD Websolutions u snel verder helpen.

Theme’s

Met een Theme wordt het uiterlijk van uw WordPress website bepaald. VD Websolutions kan elke grafische layout omzetten in een WordPress Theme.

Een bestaande website kan natuulijk ook omgezet worden in een WordPress Theme.

Plugins

Met een Plugin kan de basisfunctionaliteit van WordPress uitgebreid worden. Er zijn duizenden plugins beschikbaar en voor veel van uw wensen zal het mogelijk zijn om deze met bestaande plugins te realiseren. VD Websolutions kan u helpen bij het selecteren van de juiste plugins of een nieuwe plugin voor u ontwikkelen.

Instructie

WordPress is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk aan te leren maar het werkt een stuk sneller als u samen met VD Websolutions alle functies doorloopt.

WordPress mu

Als u meerdere websites te onderhouden heeft dan kan WordPress-mu u zeer veel tijdswinst opleveren. Met één WordPress-mu installatie kunt u honderden websites beheren zonder dat u extra tijd kwijt bent aan het up to date houden van de WordPress installatie.